04
Лютий, 2020

Новий лайв на пісню “Бути собою”

 

Ідея була зібрати друзів у якомусь мальовничому, енергетичному місці Карпат і відзняти декілька композицій в яких би люди теж були частиною дійства, частиною атмасфери. Ми також хотіли красиво представити кіртан – древню практику медитації.

Atmasfera - Бути собою / To be yourself

Місцем проведення зйомок вибрали Creative Residance MC6. Це неймовірно красивий будинок з панорамними вікнами, недалеко від міста Славське біля гори Тростян. Він знаходиться на горі і з нього відкривається чудесні краєвиди довкола. В наступній композиції ви зможете насолодитись красою цієї локації. Всього було відзнято 5 композицій.

Atmasfera - Бути собою / To be yourself

Про пісню:

Це про той стан, коли ти можеш просто повністю розслабитись і бути таким як ти є, зі всіма своїми приколами, особливостями і недоліками

В цьому стані якось взагалі про себе забуваєш. Відчуваєш, що тебе з руками і ногами вже прийняли і люблять щоб ти не зробив і ти усвідомлюєш, що це вже ніколи не зміниться і не закінчиться. Це там, де немає страху, немає часу, немає я, моє, мені. Це про любов, безмежну і безумовну, про любов справжню.

Чи ви колись відчували щось подібне?

Також перегляньте

/