28
Січень, 2018

Казахстан для нас –
це перш за все, щирі люди

 

Ми обіцяли, що будемо розповідати про наші подорожі до інших країн.
Неймовірна подорож, яка стала для нас знаковою –
це подорож до Казахстану.

В перше Атмасфера потрапила туди у серпні 2013. Наші друзі зі Студії йоги та медитації Сhintamani посприяли виступу на етнічно-езотеричному фестивалі 4Е.
З того часу Алма-Ати є одним з найулюбленіших місць, куди ми намагаємось потрапити щороку.

І що ж такого незвичайного в цьому місці, яке завжди так манить нас до себе?

Люди – наше найсильніше враження від Казахстану.

Вони дуже щирі, відкриті, люблять співати мантри і вміють дружити!

Вони неймовірні. Пам’ятаю, як ми з фанами робили декорації на одни з концертів, збираючись щовечора в нас дома, співаючи і клепаючи тисячі орігамі. Так тривало декілька днів. А перед концертом до ночі декорували сцену при світлі місця. І навіть прості перехожі – діти, мами та молодь – пришивали орігамі до полотна разом з нами.
Це було дуже по-особливому.

Та й взагалі… Особивість конертів Алма-Аты в тому, що з перших акордів всі, усміхнені та щасливі, з усією силою співають мантри.

А щодо дружби… То вже після першої поїздки в нас з’явилось багато щирих друзів, котрі завжди готові допомогти нам в будь-якій ситуації.

Коли ми приїхали в 2017 туди, виявилось, що ATMASFERA стала улюбленим і найочікуванішим гостем фестивалю 4Е. Це дуже приємно.

Неймовірної краси природа – це те, що також нас вразило.

Вона зачаровує. Як тільки виходиш з літака в Алма-Ати, тебе зустрічають величні гори Тянь-Шань з засніженими вершинами, а свіже гірське повітря хочеться вдихати на повні груди.

Відкриттям останньої поїздки стали справді дивовижні місця: Чаринський каньйон та Співаючий бархан. Три дні ми знімали там відео до нашої нової пісні! (Думаю про це ми ще окремо вам розповімо). Серед такої краси, почуваєш себе ніби на інший планеті. Кожна подорож до Казахстану ставала для нас відкриттям чогось неймовірного. Ми встигли відвідати одне з найбільших прісних озер на планеті
Іссик-Куль (в Кіргізстані), побували на Алматинському озері, яке вражає своїм природнім бірюзовим кольором. Ми піднімались на Чимбулак — це заворожуючий гірськолижний курорт, звідти відкривається шлях до гірських вершин,
які сягають понад 4000м.

Наші Атмакемпи, а саме атмосфера на них –
найбільше враження від Казахстану.


Три дні в ущелині Алмарасан посеред гір ми занурювались у світ йоги та медитації. Наметове містечко налічувало більше 100 людей – друзів, фанів та просто зацікавлених.
Приємно, що багато з них з радістю допомагали монтувати палатки та прикрашати їх, розводили вогнище, готували. Цю сімейну та дуже творчу атмосферу важко описати словами. Хатха-йога на світанку, барабанні джеми серед лісу, музичні мантроспіви біля вогнища, фаєр-шоу та неймовірні мантра дайвінги 🙂

Дуже розчулює те, що в Казахстані мантри заторкнули серця багатьох людей. Важливо для нас, коли люди відчувають, що наша музика це щось більше, аніж просто текст та ноти. Ми ділимось стилем життя, ведичним знанням та безцінними практиками, які ми застосовуємо вже багато років.

Відпочиваючи серцем і розумом у прекрасних звуках мантр, людина в стані позбутись багатьох проблем, адже трансценденті звуки наповнюють щастям та спокоєм – це те, що ми відчули на собі.

Для нас, Казахстан – це перш за все щирі люди.

 

Також перегляньте

/